Schoonheidsspecialiste aan huis

Denkt u dat gezichtsbehandeling door een schoonheidsspecialiste niet voor u is weggelegd, omdat u aan huis bent gebonden? Exclusief voor u, als lid van Zorg in 1, is er de schoonheidsbehandeling aan huis!

Het is heerlijk om uw gezicht professioneel te laten verzorgen door een schoonheidsspecialiste. Iemand die uw huid met de goede middelen behandelt en uw gezicht laat spreken door een mooie make-up. Iedereen wil toch af en toe wel eens op zo’n manier worden verwend?

U kunt gebruik maken van de dienst Schoonheidsspecialiste aan huis als u lid bent van Zorg in 1.

Een gediplomeerde schoonheidsspecialiste, Angela Nab van Maanen uit Barneveld, komt bij u thuis voor een basisbehandeling. Die bestaat uit het reinigen van de huid, dieptereiniging,  een masker, en het aanbrengen van dagcrème. Als aanvullende behandelingen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit epileren en/of verven van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip en/of kin, of u laten opmaken. Bent u zelf nog wel mobiel, maar kent u iemand die voor zo’n heerlijke gezicht behandeling aan huis in aanmerking komt? Zolang u zelf Zorg in 1 lid bent, kunt u zo’n bezoek van de schoonheidsspecialiste als cadeau aan iemand geven. Een bijzonder verwenidee dat zeker in de smaak zal vallen!

De schoonheidsbehandeling aan huis is heerlijk voor mensen die bijvoorbeeld chronisch ziek of bedlegerig zijn. Maar uiteraard mag iedereen die lid is van Zorg in 1 gebruik maken van deze dienst.

Prijzen:

Een behandeling van 30 minuten € 30,00

Een behandeling van 45 minuten € 42,25

Zorg in 1 leden krijgen hierop 10% korting. Er worden geen extra reiskosten berekend.